maandag, 15 juli 2024

Adres

Bouw en onderhoudsbedrijf
Arie Blotenburg
Meester Engelenweg 7
6731 BC Otterlo
Telefoon: 0318-591068
Mobiel: 06-19197210
info@blotenburgbouw.nl

Route

Bedrijfsprofiel

 Van kennismaken tot offerte.

Bent u nieuwsgierig of ik u kan helpen bij uw verbouwing, renovatie of onderhoud aan uw huis? Dan maak ik graag kennis met u. Neem contact met mij op en ik bel u zo snel mogelijk om een afspraak te plannen. Dat kan ook ’s avonds. We spreken samen door wat uw wensen zijn en bekijken wat er mogelijk is. Misschien weet u zelf al precies wat u wilt en welke materialen en kleuren u wilt gebruiken. Maar ook als dat niet zo is, denk ik graag met u mee en adviseer ik over de mogelijkheden. Hoe beter ik weet wat u wilt, hoe beter het eindresultaat.

Als we alles hebben doorgesproken, maak ik een offerte op maat. Gratis, vrijblijvend en overzichtelijk: u weet waarvoor u betaalt. Bent u tevreden over de offerte? Dan ga ik voor u aan de slag.                 

Van handtekening tot oplevering 
U heeft de handtekening onder de offerte gezet en we hebben afspraken gemaakt over de planning van de werkzaamheden. Dan ga ik voor u aan de slag! Dat betekent dat ik de complete verbouwing voor u regel. Soms is dat inclusief levering van materialen en inhuur van collega’s, een andere keer voer ik alles zelf uit en werk met de door u geleverde materialen. In alle gevallen ben ik uw aanspreekpunt. 

Ik houd u op de hoogte van de vorderingen. Aan het eind van iedere werkdag laat ik alles opgeruimd achter. Dat is voor u prettig, maar ook voor mij als ik de dag erna weer aan de slag ga. Als de werkzaamheden geklaard is, loop ik het eindresultaat samen met u door. Pas als u tevreden bent over het resultaat, en uw handtekening geplaatst heeft op het opleveringsformulier , dan pas ga ik tevreden weg. 

Keurmerken:

 

De levering en plaatsing van Solesta energiebesparende systemen.

Gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt advisering, levering en plaatsing van energiebesparende systemen.  

Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a. daglichtsystemen en dakvensters.